Over Nima

Mijn naam is Nima Roomez Khaksari. Ik ben al een aantal jaren werkzaam als beeldend therapeut in de geestelijke gezondheidszorg. Naast mijn werk in loondienstverband ben ik ook werkzaam als zelfstandig beeldend therapeut. In 1997 ben ik gaan studeren aan de Kunstacademie Minerva.

Na deze opleiding heb ik gewerkt met kinderen en asielzoekers, wat mij inspireerde tot de opleiding Sociale Pedagogische Hulpverlening (S.P.H.), waarmee ik vervolgens in een jeugdgevangenis ging werken. Na vier jaar trok de psychiatrie mij aan. Ik heb een opleiding  Creatieve Therapie (Bachelor) gevolgd en voltooid op de Stenden Hogeschool te Leeuwarden.  Hierna ben ik gaan werken als creatief therapeut  in de geestelijke gezondheidszorg.

Als creatief therapeut heb ik de afgelopen jaren al veel mensen kunnen helpen. Doordat de maatschappij verhardt en de hulpvraag toeneemt, heb ik besloten om naast mijn dienstverband ook als zelfstandige therapeut zoveel mogelijk mensen te helpen.

Ik ben lid van de Federatie Vaktherapeutische Beroepen (http://www.vaktherapie.nl) en van de Nederlandse Vereniging van Beeldende Therapie (http://www.beeldendetherapie.org).
De praktijk is opgeheven sinds januari 2017.